Du som gillar att handla och shoppa en del och dessutom funderar på att ha ett bra kreditkort som en bra back-up, du kan satsa på det som kallas shoppingkort. Det är ju så att idag finns det många varianter av kreditkort, som alla är anpassade för olika saker. Den som reser ofta har nytta av ett resekort och bästa kreditkort för shopping är just ett så kallat shoppingkort.

Idag finns det flera olika typer av shoppingkort att välja mellan. Många av dem har olika bonussystem eller cashbacks. Dessutom brukar kortutgivarna samarbete med många olika butiker. Det så att du ska kunna få rabatt lite varstans!

Olika förmåner med kreditkort för shopping

Det finns som sagt olika förmåner för shoppingkort. Några av dem har så kallad cashback som det kallas. Det innebär återbäring på dina köp. Det kan vara att det gäller alla köp, eller i vissa butiker. Denna cashback kan även betalas ut på olika sätt. Det finns de som ger dig avdrag på nästkommande faktura och det finns de som betalar ut cashback i form av pengar som sätts in på ditt konto.

Många shoppingkort har även så att du kan få tillgång till rabatter då du ska handla. Det innebär för din del att du kan spara en hel del pengar genom att använda dig av ditt kort!

Olika försäkringar

Något som även brukar ingå i ett shoppingkort, det är en eller flera försäkringar. Bland annat handlar det om försäkringar i samband med shopping. Som till exempel leveransförsäkring, som ger ersättning om varan inte dyker upp eller har skadats vid leverans. En annan försäkring är allriskförsäkring, som ger ersättning om produkten går sönder eller blir stulen. Det finns även de som har prisgaranti samt de som erbjuder förlängd garanti. Andra försäkringar är köpskydd samt ID skydd.

Vilket shoppingkort passar dig?

När du ska välja ett shoppingkort, så kan det vara bra att jämföra dem alla mot varandra. Du bör ju satsa på ett kort som gäller i de butiker du brukar handla i. Det är ju dumt att ha ett kort som bara gäller där du aldrig köper något! Se även till att kolla in vad de olika förmånerna består av samt fundera på vad det är du vill ha. Allt beror ju på vad du uppskattar mest, om det är att få cashback eller att få bonuspoäng att lösa in.

En annan sak att kolla upp, det är vad för avgifter det finns på det kort du funderar på att skaffa dig. En del har årsavgift, andra är gratis. Sedan finns det andra sorters avgifter som vissa av dem kan komma med.

Jämför kreditkort

För att du ska hitta bästa kreditkort för dig, så gäller det ju att veta vad det är du vill ha ut av ditt kort. Men sedan är det ju rätt bra att veta vad för kort du har att välja mellan. Du kan genom att kolla in hittakreditkortet.se få hjälp med att jämföra dem om du vill!

Post not found !