Driver du ett företag så spelar det inte någon roll vilken bransch du är verksam inom. Synlighet är förmodligen en väldigt viktig faktor när det kommer till att marknadsföra ditt företag. Det kan göras på många olika sätt, beroende på vad du vill ha ut av din marknadsföring. Någon satsar på trycktamedier, andra på digitala plattformar och en tredje på en kombination av de båda.

 

Därför ska du använda broschyrstativ

Ett broschyrställ, eller broschyrstativ, är ett måste om du har information som du önskar att dina kunder ska läsa på plats eller kunna få med sig från din affär eller kanske från mässan. Materialet bör presenteras på ett professionellt sätt för att skapa ett trevligt och varaktigt intryck.

Det är perfekt att ha broschyrer och flygblad i väntrum eller mottagningar där människor sitter och väntar. I en sådan stuation har många inte så mycket att göra utan sitter mest och dubbelkollar mobiltelefonen om och om igen. Därför vill många gärna ha någonting att läsa eller bläddra i.

Broschyrställ fungerar också väldigt bra vid in- och utgångar, vid säljarnas skrivbord eller vid kassan. Har du väl fått med kunden så långt vill han eller hon redan visat intresse för din tjänst eller produkt och vill kanske passa på att få med sig lite extra information.

 

Olika typer till olika ändamål

Det finns lika många hållare till broschyrer och flygblad som antalet ändamål. Den som går att ställa på bordet och som är synlig från alla vinklar. Den till väggen som sparar plats och som kan få med lock så att den också går att använda utomhus. Den hopfällbara A4 modellen som passar perfekt till mässor och utställningar. Den stora till golvet. Roterande modeller, visitkortshållare eller tidningsställ. Det finns många olika mer eller mindre skräddarsydda lösningar.